Saw 5'ten Pendulum Trap adı verilen 4 dakikalık işkence sahnesi...
David Hacl'in yönettiği ve Julie Benz, Meagan Good, Shawnee Smith ve Tobin Bell'in başrollerde oynadığı Testere 5 (Saw 5) 24 Ekim'de ülkemizde vizyona giriyor.
Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikeleri ortadan kaldırmak zorundadır.
Video için :
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
teşekkürler bilgilendirme için merakla bekleyenler arasındayım ama verdiğin linkten video'ya ulaşamadım..
Bende bekliyorum açıkcası bir an önce çıkmasını umarım gerçekten umduğum gibi çıkar..Bu arada Link düzeltilmiştir..
teşekkürler düzenleme için..
Hiçbir film bu kadar etkileyici ve sürükleyici olmamıştı. Testere serisi, içimizde saklı kalan sadomazo kimliğimizi de ortaya çıkarmamıza sebebiyet vermesi dolayısıyla aklımızda yer edindi. İşkence taktikleri her ne kadar ilginçse, kanla duvara ya da etrafa veyahutta küçük kağıtlara yazılmış notlar da bir o kadar ilginçtir. izlenesi ve altıncısı beklenesidir.
Cihan korku filmi diyerek, ilk zamanlar izleme cesareti bulamamıştım aslında
daha sonra yanıma bir kaç şişe soda aldım ve miğdemin kalkmasını biraz daha asgariye indirerek izlemeye başladım, senaryo gerçekten sürükleyici; öldü mü? - kaldı mı? kahraman mı? yoksa anti kahraman mı? diyerek her serisini izledim, bu şekilde devam ederse seyredenler gün geçtikçe çoğalır..
süper biiii kurgu yaaa gerçektende insaniiii etkileyen biii flimmm bilgim var vizyona girmesini bekliyorumm....