..::Alt+f4::..

Tam Versiyon: Olimpiyat Projesiydi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

bellissima35

OLİMPİYAT PROJESİ”[/FONT][/U]
[Resim: proje476.jpg]
[CENTER]2000’lerde Olimpiyat Türkiye 585 cm[/CENTER][/CENTER]
Türkiye’de daha önce yapılacağını zannettiğimiz olimpiyatları desteklemek adına “Olimpiyat Anıtı Projesi”ni oluşturduk. 90’lı yılların başında Türkiye’nin olimpiyatlara ev sahipliği yapması gündemdeyken, bu dev projede bizim de katkımız olması amacıyla, 50’den fazla olimpiyat konseptli eseri kendi maddi kaynaklarımızla gerçekleştirdik.
Olimpiyat Komitesi’nin isteklerini zamanında yetiştiremeyen İstanbul yetkilileri, hazırlanmış bu projeyi de desteklemediler. Sahiplenilemeyen bu projeyi sergilenmek üzere Maslak Kasırları’nda taşıdık, açılışını gerçekleştirdik. Daha sonra bu proje kapsamında olan heykeller, askeriye tarafından koruma altına alındı. Şu anda da bir kısmı Kalender Orduevi’nde bulunuyor.
Maddi ve manevi fedakarlıklar ile hayata geçirilen bu proje, “İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Projesi” kapsamına alınıp değerlendirilebilirse, Avrupa’nın önyargılarını yıkacak nitelikte büyük ve çağdaş bir proje olarak tarihe geçecektir. Türkiye için de gurur kaynağı olacaktır. NOT:Birzamanlar olimpiyatlar Türkiyede yapılacağını zannedenlerdenim.Elli adet resimlerde gördüğünüz büyüklerde anıt olabileceğini düşlediğim eserleri senelerce önce hazırladım olimpiyatların İSTANBULda olmasını bütün kalbimle arzu edenlerdendim.Malumunuz.Bu projede beklemede.Günün birinde işe yarıyacaklarına eminim.Binlerce eser üreterek elinde tutan tek sanatçı ben olabilirmiyim?diye bazen düşünüyorum.bir gaye uğruna yapılanları nasıl olurda anlamsız bir sebep için fede edebilirim?Her zamanki gibi--Sabır edenler misali muradımızın olgunlaşmasını beklemek en hayırlısı olduğuna adım kadar eminim.Galiba sitede fazla kaldım. Genç beyinler derse gelecek. kendimi hazırlamalıyım.Yeni bir projeye başlamalıyım anlaşılan. Kalın sağlıcakla.Kuantum düşünce grubu başkanı:Ahmet Nuray
[CENTER][Resim: proje477.jpg]
[Resim: proje481.jpg]
[Resim: proje482.jpg]
[Resim: proje483.jpg]
[Resim: proje484.jpg]

[Resim: proje485.jpg]

[Resim: proje486.jpg]

[Resim: proje487.jpg]

[Resim: proje488.jpg]

[Resim: proje489.jpg]

[Resim: proje490.jpg][/CENTER][/b]
[/color]