..::Alt+f4::..

Tam Versiyon: Aq
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Kimyada , bileşiğin suda çözünmüş çözelti halinde reaksiyona girdiğini gösteren simge
Ben kimyayı,biyolojiyi pek bilmem.Hatta hiç bilmem desem yeri var.Fiziği iyi bilirim ama hangi fiziği diye sormayın.Ben bilişim ve dolayısıyla msn çocuğu olarak aq sembolünü farklı yorumlarım yüksek müsadenizle.

Bizim Cem Yılmaz bu aq'nun açılımını filmlerinde ve şovlarında sıklıkla söyler.Olaya Cem Yılmaz'dan girip tepkileri azaltabilirim diye düşündüm bir an.

Önüne gelenin koyduğu,koyarken bir annesi ya da kızkardeşi ya da ailesinde bir bayanın var olduğunu düşünmediği bir koordinasyondur bu "a".Tabi bu"a" tek başına o anki duyguyu betimlemediği için yanına "q" gelir,ki bu "q" aslında "k" dir ama tikky gençlik,msn gençliği bunu "q" ya dönüştürmüştür bariz bir anlaşılma olmasın diye.

Bazısı öyle bir ağız alışkanlığı yapmıştır ki bunu,abi ne koyarmışsın yaa,sendeki de neymiş öyle be mübarek koya koya bir hal oldun çıkar da gölgesinde bir rakı içelim demelere sebebiyet verir.Okeyde istediği taş gelmez "aq" der,arabanın benzin lambası eve dönerken yanar ve yine "aq" der.Cebinde parası yoktur ama arkadaşı arayıp bu gece içelim mi lan deyince,içelim "aq" der.Herşeye monte etmiştir artık bu kısaltmayı,ağzına yakışıyorsa da sorun yoktur hani.
cihan senin anladığını bende anladım gl bir an korktum ahlaksız bir konu açılmıştır diye..

bellissima35

bu ne kardesım bu nasıl saygısız bı konu kahkahakahkahakahkaha

ılk okudugumda anam bu ne dedım ama yazan serkandı ve korkmadım kah
Serkan kardeşimiz çok masumane yazmış sağoısun ama benim gibi fesatlar durumu hemen lastik gibi uzatıp başka yerlere çekiverdi.Ben bu Türkçe'nin gözünü seveyim Sinancım.gl

pamela

bu sitede bunların ne işi var dilck
Referans URL