..::Alt+f4::..

Tam Versiyon: SERKANCA'yı mutlu etmek için bir mumda sen yak..!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
SERKANCA'YI MUTLU ETMEK İÇİN BİR MUMDA SEN YAK...

RESİM Off
yanan mumların hepsini söndürmek istiyorummm sırıtma
hadi yakalim bi mum daha bu hic mutlu olamior demekkki cok az mum yakanlar oluyo hahahah dimi serkan ABII hahahahah
benim mutlu olmam için heralde mum fabrikasını yakmak lazım
hhahahha haklisin .... eh hadi ne duruyoruz ozaman kuralim bi fabrika mutlu olsun serkanimizsırıtmasırıtmasırıtmasırıtmasırıtma
fulya demiş kihhahahha haklisin .... eh hadi ne duruyoruz ozaman kuralim bi fabrika mutlu olsun serkanimizsırıtmasırıtmasırıtmasırıtmasırıtma

güzeldi kahkaha
degil mum fabrikası dunyayı yaksan mutlu olmaz serkanımız uykuuykuuykuuykuuykuuykuuyku
benden gelsin düzünesi...
burak_can189 demiş kidegil mum fabrikası dunyayı yaksan mutlu olmaz serkanımız uykuuykuuykuuykuuykuuykuuyku

aynen kanka böyle iyi mutlu olursak ozaman bişeyler ters gider...böylesi iyi..bünye alıştı mutsuzluga...
ne alışması mutsuzluğa kansss allahını seversen ne dersen de bana değmezmiş o kadar... salla gitsin o seni düşünmüyorsa sen niye düşünüyorsun anlamış değilim... istemiyor seni seni değerli yada sana bişey duysaydı söylerdi.... BANA GÖRE BİLEREK VEYA BİLMEYEREK DUYGULARLA OYNAMAKTIR...SEVEN KİŞİYLE MUHATTAP OLMAK.. Sevdiğini anlayınca konuşmayacaktı seninle... bir kez daha diyorum... sevenle arkadş, dost olmazsın... olmazsan dalga geçti sadece kıslarının duygu sömürüsü başka bişey değil. yok neymiş seni kaybetmek istemem... falanda fıstık kısların gennelilikle hepsi bu kelimeyi kullanır. BOŞVER sallayacaksın umrunda değilsen... istemiyorsa sevgini. (nokta)
Sayfa: 1 2
Referans URL